Logitech Wireless billentyűzet HU+ opt. egér MK220 USB 920-003167  (2651)
Bruttó ár: 12 760 Ft
(Nettó ár: 10 047 Ft)
   Rendelésre, 1-3 munkanap

- Helytakarékos kialakítás
- Akár 10m hatótávolság
- 2,4GHz-es WL kapcsolat
- Elem életartam: billentyűzet 24 hónap
- Elem életartam: egér 5 hónap


Garancia: 24 hónap
Logitech Wireless Combo MK220 billentyűzet
Teljes funkcionalitás kompakt méretben
Extra helytakarékos - Ezen az okos kis billentyűzeten minden szokásos billentyű megtalálható, így helyet takaríthat meg vele anélkül, hogy bármiben is hiányt szenvedne.
Szabad mozgás -A megbízható vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően akár 10 méter távolságból is szabadon dolgozhat vagy játszhat, gyakorlatilag késedelem és akadozás nélkül.
Sokkal kisebb kialakítás, azonos billentyűkkel - Ez a kisméretű billentyűzet megközelítőleg 36%-kal kisebb a szabványos billentyűzeteknél, mégis minden szokásos billentyű megtalálható rajta, így használata ugyanolyan egyszerű, mint valaha.
Korszerű 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia - A vezeték nélküli technológia gyakorlatilag késedelem-, akadozás- és interferenciamentes, akár 10 méteres hatótávolságú kapcsolatot biztosít, így több helyen dolgozhat vagy játszhat, például kényelmes kanapéján is.
128 bites AES szabványú titkosítás - Az adatvédelem érdekében a billentyűzet és a vevőegység között átvitt adatokat az elérhető egyik leghatékonyabb technológiával titkosítja.
Kevesebb vesződség az elemcserével - A billentyűzet 24, az egér 5 hónapos elemélettartamának köszönhetően az eszközöket hónapokig használhatja a vesződséges elemcsere nélkül.
Karcsú, minimalista megjelenés - A billentyűzet minimalista megjelenése nem pusztán dekorációs célt szolgál. A billentyűk közötti térköz hiányának köszönhetően az eszköz kisméretű és karcsú.
A Plug-and-Play egyszerűsége - Az üzembe helyezés gyerekjáték – egyszerűen csatlakoztassa a vezeték nélküli vevőegységet a számítógép egyik USB-portjához, és máris tweetelhet, blogolhat vagy cseveghet anélkül, hogy szoftvert kellene telepítenie.
Szinte hangtalan billentyűk - A billentyűk szinte teljesen hangtalanok, így nyugodtan hallgathat zenét anélkül, hogy a gépelés zaja megzavarná.
Szabadság - Hónapokig használhatja elemcsere nélkül – a billentyűzet elemélettartama 24, az egéré 5 hónap.
Akciós termékek Legújabb termékek Szállítási információk Elérhetőség Általános szerződési feltételek Adatvédelmi nyilatkozat

Szabó Endre e. v. 7720 Pécsvárad, Kossuth L. u. 8. Tel.: 06-72/465-589; 20/925-4427
Nyitva: H - Cs: 18-19h, P: 17-19h, Szo: 9-12h
E-mail: info@t-comp.hu