Kosara tartalma:FIGYELEM! A Megrendelés gombra kattintva honlapunk középső részén választhat szállítási módot!


Szabó Endre e. v.
7720 Pécsvárad, Kossuth L. u. 8.
Tel.: 06-72/465-589; 20/925-4427
Nyitva: H - Cs: 18-19h,
P: 17-19h, Szo: 9-12h

E-mail: rendeles@patronok.hu
ESET Nod32 Antivirus és Internet Security vírusvédelmi szoftverek, akár 50% kedvezménnyel!
                                
Canon BCI-6Bk fekete ezPrint (zacskós)
nyomtatókellék (patron)
fekete, 14 ml,Canon BCI 6Bk fekete ezPrint zacskós nyomtatókellék patron
A termék bolti ára 500,- Ft, de webáruházas rendelés esetén:
Webes bruttó ár: 380,- Ft
Akciós bruttó ára:
190,- Ft
db

T-Comp Webáruház - kattintson!

A ransomware (zsarolóvírus)

A ransomware, magyarul zsarolóvírus napjaink egyik leggyorsabban terjedő és pusztító kártékony programja. A legtöbb mai kártevő egyszerű böngészés közben fertőzi meg a számítógépeket. így elegendő, ha megtekintünk egy fertőzött weboldalt, és máris a gépünkre kerül a kártevő, emellett érkezhetnek a gépünkre azonnali üzenetküldő szolgáltatáson (pl. Skype) keresztül, vagy e-mail melléklettel, de a vírusok terjedhetnek dokumentumokban és képekben is, vagy egyszerűen egy gépünkre felmásolt zenével is, így legféltettebb családi fényképeink, fontos céges és magán dokumentumaink egy pillanat alatt a vírus áldozatai lesznek. A visszaállítás nem lehetséges, a károkozás mértéke komoly összegben mérhető.
Biztonságban érzi adatait? Ezt feltétlen olvassa el!

Miért veszélyesek a ransomware-ek,
mi a teendő fertőzés esetén?

Zárolja a felhasználók fájljait vagy akár a teljes merevlemezüket, gyakorlatilag a visszaállítás lehetősége nélkül, blokkolja az áldozat hozzáférését a számítógéphez, és az okozott károk visszafordításáért minden esetben váltságdíjat követel. Különböző típusai lehetnek, pl. fájltitkosító ransomware-ek (titkosítja a képeket, zenéket, videókat, vagy akár az üzleti adatokat), nem titkosító ransomware (a teljes rendszert lezárja, és a hatóság nevében kitalált "büntetés" megfizetésére próbálja kényszeríteni), böngészőlezáró ransomware (blokkolja a böngészőket, és megtévesztő üzenetet jelenít meg). A zsarolóvírusok képesek akár az áldozat jelszavainak, banki belépési adatainak megszerzésére is. A váltságdíj az adott vírus típustól függ, de többnyire több tíz illetve százezer forintnak megfelelő összeg is lehet (ezenkívül már olyan változat is ismert, mely magyarul közli az instrukciókat, és email küldésére kéri a felhasználót, cserébe további utasításokat és egy a titkosított fájlok visszanyeréséhez szükséges kulcsot ígér). Fertőzés esetén a rendszer szinte teljesen használhatatlanná válhat, és nincs beépített eltávolítási funkció. Egyértelmű, hogy a ransomware-ek nagyon veszélyesek, habár saját magukat nem terjesztik, a megtámadott rendszerben komoly problémákat okoznak. Nagyon fontos, hogy NE fizesse ki a követelt váltságdíjat, és forduljon szakemberhez, aki segít a fertőzés eltávolításában és az adatok visszaállításában (pl. archív mentésekből).

Megelőzési tanácsok

Rendszeresen offline mentsük értékesebb adatainkat külső adathordozóra, frissítsük az operációs rendszert, valamint a böngészőt és bővítményeit is. Kiemelten fontos azonban, hogy lássuk el aktív vírusvédelemmel a számítógépünket és frissítsük rendszeresen a kiválasztott biztonsági szoftver adatbázisát is. Kerüljük el a megbízhatatlan, nem hivatalos, ingyenes biztonsági termékek letöltését, valamint a vírusírtó kiválasztásánál preferáljuk a többrétegű védelemmel rendelkező verziót (mely a hagyományos védelmi funkciók mellett viselkedéselemző/viselkedésfigyelő, illetve karantén és/vagy törlő funkcióval is rendelkezik).

ESET NOD32 Antivirus

Számítógépünk nem csupán egy gép, hanem digitális életünk hordozója. A megbízható vírusirtó szoftver ezért éppen olyan fontos, mint lakásunk ajtaján a zár.
Mi piacvezető megoldást értékesítünk a vírusvédelem területén, melynek használatához a későbbiekben is segítséget nyújtunk, ráadásul nálunk a javasolt eladási árhoz képest kedvezménnyel megvásárolhatja nyugalmát! Extra kedvezmény diákoknak, nyugdíjasoknak, orvosoknak, közalkalmazottaknak, oktatási intézményeknek. A NOD32 egy több, mint 20 éve folyamatosan bizonyító, gyors és megbízható vírusírtó program, mely könnyen kezelhető és hatékony védelmi megoldás.
Tekintse meg víruskereső ajánlatunkat.

Tudta-e, hogy…?

 • Így rendelhet egyszerübben:
  • Valós idejü keresőink segítségével már gépelés közben láthatóak a terméktalálatok (felső táblázat), ill. a nyomtatótalálatok is (alsó táblázat, amennyiben a készülékéhez keres kellékanyagot).
  • Korábbi rendeléseit megtekintheti és újrarendelheti, így nem fontos megjegyeznie, hogy milyen patronokra vagy tonerekre van szüksége.
  • Rendszerünk lehetőséget nyújt arra is, hogy saját nyomtatókat állítson be, ahol csak az azokhoz tartozó kellékanyagokat mutatja a rendszer.
 • Így vásárolhat olcsóbban:
  • Ha ajánlórendszerünk segítségével ismerősei tőlünk vásárolnak, Ön is jól jár.
  • Minden saját vásárlása és minden beajánlott ismerőse vásárlása után beváltható pontokat adunk, amelyekkel csökkentheti a fizetendő végösszeget.
 • Így is kérheti a csomagját:
  • Ha nem tudja napközben átvenni a házhoz szállított csomagját, akkor kérje Postán maradóval. (Rendelés leadásakor a megjegyzés mezőbe kérjük írja be, hogy melyik Postára küldjük.) Ezt választva a feladást követő 5 munkanapon belül, nyitva tartási időben bármikor átveheti a kívánt Postán a rendelését.
Várjuk rendelését, köszönjük! 


T-Comp Webáruház - kattintson!
Footer
  AKCIÓS TERMÉKEK! | Szállítási információk | Garancia | Viszonteladás | Gyakori kérdések | Kapcsolat, ÁSZF és Adatvédelmi Nyilatkozat

Szabó Endre e. v. - 7720 Pécsvárad, Kossuth L. u. 8. - Tel/fax: 72/465-589; 20/925-4427 - Nyitva: H - Cs: 18-19h, P: 17-19h, Szo: 9-12h
Copyright (c) - Minden jog fenntartva!